www.udsalg-rideudstyr.dk – din genvej til billigt rideudstyr

Ridning er en fantastisk sport der ikke alene giver motion og udfordringer i form af konkurrencer, stævner og så videre, men også giver børn og unge mulighed for at omgås heste og lære hvordan man passer og plejer et levende væsen. For mange bliver ridning forbundet med overklasse, snobberi og ekstremt høje omkostninger, men sandheden er at ridning er en sport der tiltrækker mange forskellige mennesker fra diverse samfundslag, og at omkostningerne som med alt andet i høj grad er et spørgsmål om hvordan man prioriterer. Man kan selvfølgelig sagtens købe sig fattig i urimelig dyrt udstyr, men langt de fleste klarer sig fint på et helt almindeligt budget der hverken kræver fine adelstitler eller direktørlønninger. Rideudstyr er samtidig i dag, som så meget andet, en ting man i stigende grad kan købe på nettet til priser der slår de fysiske butikkers priser, og med så hurtig levering og sikker betaling at det næsten er som at handle i en almindelig, fysisk butik.

Er du på udkig efter for eksempel saddeltasker, ridehandsker, hovbalsam, hønet, strigler eller andet godt rideudstyr? På www.udsalg-rideudstyr.dk finder du et bredt udvalg af produkter til både rytter og hest. Uanset om du er på udkig efter almindeligt hverdagsudstyr eller ekstra fint stævneudstyr, kan du finde det i netbutikken til gode priser. Netbutikken drives af MONTAHKO Rideudstyr der har mere end 20 års erfaring med salg af rideudstyr, og som udover netbutikken også har en fysisk butik i Karlslunde og ”en butik på hjul”, en 11 meter lang truck der kører rundt i hele landet til ridestævner, rideklubber, rideskoler, markeder og så videre, kort sagt alle de steder hvor der er interesse for et godt køb indenfor rideudstyr.

Når du handler på www.udsalg-rideudstyr.dk får du 100% sikker online betaling, hurtig levering og lav fragt på kun 65 kroner, og du kan selv vælge om du vil afhente varerne i den fysiske butik i Karlslunde eller i trucken, eller om du vil have varerne leveret til døren med Post Danmark. Du har naturligvis altid 14 dages returret og 2 års reklamationsret, og du kan kontakte MONTAHKO via email eller telefon hvis du har spørgsmål til en bestilling. Du kan betale med betalingskort eller via bankoverførsel, eller naturligvis kontant hvis du selv afhenter varerne i den fysiske butik eller i trucken til et stævne eller lignende. MONTAHKO Rideudstyr tilbyder desuden særlige medlemsfordele til medlemmer af klub MONTAHKO. Medlemsskab er fuldstændig gratis, og du får udover muligheden for at benytte dig af skiftende særtilbud i netbutikken, rabat på køb af varer i den fysiske butik, invitationer til særarrangementer, konkurrencer, fordelagtige medlemstilbud og produktnyheder, tips og gode råd.

www.udsalg-rideudstyr.dk – din genvej til billigt rideudstyr
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.