Skøn overnatning Lolland på hyggeligt hotel

En gang imellem er det simpelthen bare tid til at trække stikket ud og glemme alt om hverdagens trivialitet, stress, jag og bekymringer. Så er et weekendophold en oplagt mulighed. Og hvorfor ikke overveje overnatning Lolland på et udsøgt hotel, hvor netop ro, fred og hygge er i højsædet. Med en overnatning Lolland kan du lade dine batterier op på den skønneste måde. Nyd maden, naturen og roen og vend styrket tilbage.Forestil dig et øjeblik, hvor dejligt og afstressende det vil være at kunne abstrahere totalt fra arbejde, bekymringer, ubetalte regninger, bilreparationer og andet uvæsen. Forkæl dig selv og din kære eller måske hele familien med et dejligt hotelophold, hvor der virkelig bliver taget hånd om jer. Valget bør falde på en overnatning Lolland. Her finder du det skønne Hotel Liselund, hvor vi har fokus på at modtage vores gæster i denne ånd. Vi ved, hvad I søger, og vi har det hele her på skønne Lolland-Falster.

Hotel Liselund er et udsøgt kvalitetshotel med vægten lagt på gode gamle værdier som hygge og omsorg. Vi vil gøre alt for at forkæle vores gæster, og vi har de ideelle rammer til at opfylde dette formål Vi har store lyse og venlige værelser med udsigt over vidunderlige Guldborgsund. Vi har et fantastisk køkken, der servicerer jer ved alle døgnets måltider. Vi har de skønneste luksussenge, der byder på perfekt overnatning Lolland. Du finder Hotel Liselund i Nykøbing Falster, kun ganske få skridt fra det spændende Middelaldercenter og i nær afstand til den skønneste natur og udfordrende golfbaner.

I det hele taget er naturen et af Lolland – Falsters varemærker. Du vil elske den uberørte natur tæt ved vandet, hvor der er basis for lange, romantiske gåture. Nyd tilværelsen, træk vejret i den friske luft. Det er vigtigt for alle at koble fra en gang imellem, og her har du alle muligheder for at gøre alvor af det.

Gå ind på vores hjemmeside og læs mere om vores dejlige hotel og hvad vi kan gøre for jer. Vi besvarer naturligvis gerne spørgsmål og fortæller om vores weekendophold. Bl.a. kan du booke tredages ophold på hotellet med tilhørende billetter til den så populære Nykøbing Falster Revy. En sjov oplevelse for hele familien.

Skøn overnatning Lolland på hyggeligt hotel
1 vote, 5.00 avg. rating (99% score)
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.