Giv dine billeder nyt liv med professionel rensning af malerier

Malerier er blandt de smukkeste kunstværker vi har, og for rigtig mange mennesker er malerier deres foretrukne kunst til væggene i hjemmet. Malerier liver op på enhver væg, men tidens tand, luftfugtighed, sollys, røg fra cigaretter og lignende kan udvaske et maleries oprindelige farver og gøre det trist og kedeligt at se på. Man mister dermed ikke kun en del af farverne på maleriet, men også hele den oprindelige ide kunstneren byggede selve billedet på, da han eller hun oprindeligt malede det. Eventuelle alderstegn på et maleri betyder dog ikke at maleriet er ubrugeligt. Malerier kan renses og restaureres så det bliver som nye igen.

Hvis man søger på nettet kan man finde masser af husråd om hvordan man selv renser sine malerier med almindelige husholdningsprodukter som for eksempel madolie, citron eller opvaskemiddel, men medmindre man er helt sikker på at man ikke kommer til at skade sine malerier med hverken rengøringsmidlerne eller selve rensningen, er det en dårlig ide selv at give sig i kast med rensning af malerier. Malerier af forskellige materialer kan reagere meget forskelligt på rensning, og selv hvis man er forsigtig kan man komme til at skade malingen bare ved at tørre et maleri af med en blød klud. Udgiften til rensning af et maleri virker måske som en overflødig udgift hvis man tænker på det som rengøring, men rensning af malerier er meget mere kompliceret end andre almindelige husholdningsrengøringsopgaver som støvsugning, gulvvask, vinduespudsning og så videre. Rensning af malerier kræver indgående viden og kendskab til opgaven, og man er derfor bedre tjent med at lade en ekspert tage sig af det, fuldstændig som de fleste af os overlader for eksempel reparation af vores bil til mekanikeren, fordi han er eksperten på det område.

Billedkunstneren Soli Madsen der er født i Paris men dansk gift og bosat i Danmark, tilbyder rensning af malerier fra sit galleri i Sandved på Sydsjælland omkring 20 km vest for Næstved. I galleriet kan man ikke alene se Solis egne malerier, men også forskellige skiftende udstillinger med diverse indbudte danske og udenlandske kunstnere. Soli har ikke alene erfaring med malerier fra hendes eget arbejde som udøvende kunstmaler, hun har yderligere stor erfaring med rensning og restaurering af diverse kirkemalerier rundt omkring i landet. Som kunstudøver og kunstelsker er rensning af malerier ikke blot et job for Soli, det er også en personlig glæde at hjælpe til at genskabe og bevare malerier til gavn og glæde for andre.

Giv dine billeder nyt liv med professionel rensning af malerier
1 vote, 5.00 avg. rating (99% score)
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.