CD produktion til lave priser til private og virksomheder

Har du en større eller mindre virksomhed hvor du producerer musik, film, programmer eller billeder, eller har du som privatperson brug for at få produceret et større eller mindre oplag af CD’er? Uanset om du står og skal have lavet 100 lyd CD’er med egne optagelser til pladeselskaber og radiostationer, 500 præsentationer af din virksomhed eller organisation eller mange tusind CD’er med musik, film eller programmer, kan du få CD produktion til priser der er til at have med at gøre hos en af Skandinaviens førende totalleverandører af CD og DVD produktion, TEWA.

En CD er et medie der er lavet til at opbevare data på. De mest kendte data typer til CD er nok musik til musik CD’er og programmer til computere, men listen over de ting man kan få produceret på CD er faktisk uudtømmelig. En CD kan for eksempel bruges til reklamefilm for din virksomhed eller organisation så potentielle kunder og støtter rent faktisk kan se hvad deres penge går til fremfor blot at høre om det. Man kan også indspille musik og sange og få produceret en professionel CD med tryk og cover til at sælge eller give væk for at få lavet noget reklame, eller samle billeder og film fra særlige begivenheder som festivaler, konkurrencer, jubilæer og lignende og efterfølgende sælge dem eller give dem væk som gaver til de deltagende.

Hos TEWA får du CD produktion til lave priser, hurtig levering og rådgivning og vejledning under hele processen. TEWA producerer ikke alene CD’er i topkvalitet, du kan også få lavet labels og covers i 7 farvet UV print, 4 og 6-sidet CD digipack uanset størrelsen på dit oplag, Quickservice med dag til dag levering hvis det haster med CD produktionen, cellonfanerede CD’er, jewelcases eller paplommer, booklets, 4-farvet tryk og inlays. Du kan sende din master CD til produktion eller aflevere den på TEWAs adresse i Farsø eller uploade filer som DDP, .toast, .dmg, .img, .iso, .bin, .cue, .cdr, .sd2. TEWA tilbyder også at lave grafikken til din CD produktion, og du er altid velkommen til at ringe og høre nærmere om de forskellige muligheder der er til rådighed. Du kan få Quickservice med 2-6 dages leveringstid eller replikation til oplag over 1.000 styk hvor CD’erne bliver fremstillet i samarbejde med OK Media Group i Tyskland, og uanset hvilken produktionsmetode du vælger kan du få vejledning og rådgivning omkring både CD produktion, grafik og indpakning af de færdige CD’er så du er sikker på at få den bedste og billigste produktion af lige netop dit medie projekt.

CD produktion til lave priser til private og virksomheder
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.